8. joulukuuta 2011

Jouluapulaisena

Minä aloitin jouluapulaisena eilen uudessa kukkakauppa Rosannassa.Siellä oli kaksi päiväiset avajaiset.Porukkaa kävi välillä ihan tungokseen asti.Ihanaa täytekakkua saimme me jouluapulaisetkin.
Koirat ovat pärjänneet ilmeisen hyvin poissa ollessani.Tänään oli kyllä tullut Belalta tarpeet sisälle, mutta sehän nyt ei ollut mikään yllätys.Välillä isä ja tytär leikkivät yhdessä kovastikin, mutta välillä Clintan taas ajaa tyttärensä pois,aina ei jaksa pennun kanssa leikkiä.Viime lauantaina kävimme Belan kanssa Lemmikki Oy:llä ostoksilla.Kovin oli jännää ,kun kaupassa oli aikamoinen vilske.Automatka meni todella hyvin, tyttö makasi vieressäni ihan hipi hiljaa.Olemme myös käyneet tutustumassa läheiseen metsään.Siellä Bela juoksenteli mielissään sinne tänne.Metsä ei tuntunut yhtään pelottavalta.Olemme myös tehneet yhteislenkkejä vaihtelevalla menestyksellä, enimmäkseen teemme lenkit vielä kuitenkin erikseen.
Guapo veli kävi taas maanantaina leikkimässä ja meno oli entisenlaista.Viikon päästä olisikin sitten rokotusten aika ja sinne sisarukset menevätkin sitten yhdessä.


1 kommentti:

Boleron Leena kirjoitti...

Kauniita kukkasia ja ihania koiruuksia, kiitos kuvista! Ikävä vaivaa täällä syntymäkopilla, voi kunpa nähtäisiin pian! Mukavia joulun odotuksen hetkiä teille kaikille!