13. toukokuuta 2012

Ulkoilua, makkararuutua ja pallon heittoa

Teimme tänään tosi pitkän aamulenkin.Olikin ihana aurinkoinen aamu ja vaikka olimme jo heti 7 jälkeen liikenteessä ,oli yllättävän paljon muitakin liikkeellä näin äitienpäivä aamuna.Teimme lenkin Itkonniemelle asti ja siellä ei Bela ole vielä käynytkään.Hyvin tyttö jaksoi kävellä niinkin pitkän matkan.
Päivällä oli sitten makkararuudun vuoro ja nyt Bela jo tiesi mitän tehdään eikä häiriintynyt yhtään Clintanin läsnäolosta ja etsi tarkasti nakkeja ruudusta.Hienoa.Clintanille tein pienen nakkijäljen ja poika tapansa mukaan teki sen vauhdilla, puolet nakeista jäi jäljelle.Lopuksi oli vuorossa pallon heittoa ja kyllä nämä jaksavatkin pallon perässä juosta.Onneksi oli vesipullo mukana niin saivat välillä juoda, sillä läähätys oli melkoinen kun piti juosta ees taas pallojen perässä.
Eilen laitoin koirille frontlinet niskaan ja nyt ei sitten veteen päästä muutamaan päivään.Kummastakaan en ole yhtään punkkia löytänyt ,mutta kotimme lattialta olen jo bongannut useamman.Se tässä ihmetyttääkin miksei punkit tartu koiriin ,sillä heidän mukanaan ne kyllä sisään tulevat.Huomenna menen sitten itse ottamaan punkkirokoituksen kolmannen kerran. Silloin pitäisi itsellä olla suoja punkista saatavaa aivokuumetta vastaan ,sitä kun valitettavasti esiintyy täällä Kuopion alueella.
Aaamulla alkaa minun työssäoppimisjakso Carlsonin kesäpihalla.Saa nähdä montako kasvia sieltä tarttuu mukaan kun torstaina olisi tarkoitus lähteä koirien kanssa mökille.
Aamuaurinko Itkonniemellä

Kallavesi


Ohitsemme kulki koira, jota piti tarkkaan seurata :)

Ei kommentteja: