17. kesäkuuta 2012

Hyttysiä,hyttysiä

Aamulla läksimme lenkille tuonne läheisen pienen järven rantaan.Ei olisi pitänyt mennä.Paikka kuhisi hyttysiä.Yöllä oli satanut ja koska polku kulkee metsän vieressä järven rannalla, siellä oli hyttysiä poikineen.Koirienkin ympärillä pörräsi oikea hyttyspilvi.Jännää että kaupungissakin on näin paljon hyttysiä.Mökillä niihin alkoi jo tottua ja sinne olinkin hankkinut träpin joka todella tehokkaasti poisti hyttyset.Kun tulimme kaupunkiin ja tarkistin koirat illalla punkkien takia, niin huomasin että molempien vatsat oli aivan syöty.Mökillä taisi olla myös mäkäräisiä.

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Suomen kesä olisi muuten ihan kiva, jos ei olisi itikoita, punkkeja eikä kyykäärmeitä! Onko teillä siellä miten käärmeisiä maastoja?

Clintan kirjoitti...

Täällä ei ole kyitä näkynyt, eikä muitakaan käärmeitä.Niiden suhteen ollaan saatu ulkoilla ihan rauhassa.Onneksi mökilläkään ei ole kyitä.

Tuija kirjoitti...

No sepä hyvä! Muuten en käärmeistä välitä, mutta koirille kyyt ovat hengenvaarallisia, jos purasemaan pääsevät. Onneksi ei meidän metsässä ole kyitä näkynyt, mutta uskoisin niitä siellä olevan. Nämä mun mussukat kyllä pistävät kuononsa kaikkiin mahdollisiin käärmeenpesiin...