9. maaliskuuta 2013

Viikon tapahtumia

Viikko on taas vierähtänyt nopsaan.Tällä seudulla vietetään hiihtolomaa ja ilmeisesti porukat on lähteneet loman viettoon hieman kauemmaksi, kun tuntuu että tuolla ulkona on ollut hyvin hiljaista.Onhan tähän viikkon mahtunut taas lumisadettakin ja pyryä ja jokseenkin kylmiä päiviä.Aurinko kuitenkin jo lämmittää mukavasti.
Tiistaina meillä oli seurana Ruusu-koira.Hän oli naapurissa hoidossa, mutta ei tykännyt olla päivällä yksin ,joten kävin hakemassa Ruusun meille, etttei olisi niin ikävä olla. Koirat ovat jo toisilleen tuttuja, eikä murinoita kuulunut puolin eikä toisin. Clintania ei Ruusu kiinnostanut ollenkaan, mutta Bela seurasi Ruusua taukoamatta, joten tyttöä piti välillä komentaa jättämään Ruusu rauhaan. Naapurille sattui sitten työmatkalla onnettomuus ja hän ei päässyt Ruusua hakemaan ,vaan Ruusun entinen omistaja kävi hakemassa tytön omaan kotiin. Kyllä Ruusu oli iloinen nähdessään tutut ihmiset, sillä Ruusun hoitopäivä venyi kuitenkin aika pitkäksi. Naapuri tuli sitten vasta illalla kotiin jalka kipsissä.
Minäkin sain sitten hyviä uutisia, sillä pääsin töihin ja vielä puutarhurin töihin. Aloitan työt toukokuun alussa (jos vaan lumet sulaa) Kuopion isolla hautausmaalla.Tosi mukavaa päästä taas töihin.Työajatkin ovat hyvät ja viikonloput vapaat.Näin sitten pääsee viikonlopuiksi mökille hoitamaan omaa puutarhaa.Kyllä tässä jo malttamattomana odottelee kevättä.
Kuten kuvista näkyy, meidän lenkit suuntautuvat pääasiallisesti jäälle.Siellä on tilaa vurrukoiden juosta.

Ruusu ja Bela


1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Onnea työpaikan johdosta! Hieno juttu!

Meillä on niin kylmä, että hurrr vaan :( Odotan niiiin kovasti, että luonto alkaa viheriöidä. Näillä pakkasilla näyttää aika tovottomalta.