18. toukokuuta 2013

Naapurin mökillä

Sää muuttui viikon alussa mukavan kesäiseksi.Maanantaina töitten jälkeen läksimme käymään naapurimme mökillä. Jätimme auton tien viereen ja laskin koirat irti juoksemaan parin kilometrin loppumatkan.Innoissaan koiruudet lähtivätkin juoksemaan tietä myöten ja välillä pysähtyivät meitä odottelemaan.Mökin piha viettää jyrkästi rantaan ja kun tulimme pihaan, koirat hävisivät näkyvistä ja kohta juoksivat taas luoksemme molemmat vettä tippuen.Matka autossa oli ilmeisesti ollut kuuma, joten niiden piti mennä hieman vilvoittelemaan järveen.Sitten alkoikin varsinainen rumpa kun molemmat juoksivat innoissaan ympäri mökin pihaa uusia paikkoja tutkien ja nuuskien.Meno oli kyllä aika hurjaa ja välillä kyllä ihan hirvitti ,ettei vaan sattuisi vahinkoa.Kerran Bela jopa hyppäsi terassilta suoraan alas melkein kahden metrin matkan.Silloin ajattelin että nyt kyllä sattui, mutta tyttö jatkoi vaan menoa.Koirien menoa katsellessamme kysyin naapurilta ottaisiko hän koirat vähäksi aikaa mökille kanssaan, ei luvannut ottaa, oli koirien meno sen verran hurjaa katsottavaa. No mökkireissulta tultiin kuitenkin ehjin nahoin takaisin.










Tänään Guapo poika oli pyörähtämässä Sulkavan ryhmänäyttelyssä erinomaisin tuloksin:NUO ERI NUK1 SA PU1 ROP SERT.Onnea hienolle pojalle ja isäntäväelle.



1 kommentti:

Guapo kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Guapo sai palkaksi ison kasan naudan luita;)Kyllä Guapelo on hyvät geenit saanut iskältä ja äiskältä!