2. kesäkuuta 2013

Töitä, uimista ja juhlia

Viikko töissä on kulunut helteisissä merkeissä.Olemme täyttäneet ja nurmettaneet talvihautoja, paikanneet nurmikkoa ja sadettanneet ja kastelleet.Kaikki mehut on kyllä poissa kun tulee töistä kotiin.Näin ollen koirat ovat päässeet lähirantaan uimaan, joten olen päässyt helpommalla lenkityksen suhteen.Koirathan  viihtyisivät vedessä vaikka miten kauan, varsinikin näin lämpimällä.
Eilen aamulla teimme sitten vaihteeksi kahden tunnin mittaisen lenkin Itkonniemelle asti ja tulomatkalla kävimme vielä uimassa.Voi taas sitä menoa ja meininkiä, sieltä vaan kiviltä valtava loikka suoraan järveen.Mitä isä edellä sitä tyttö perässä.
Päivällä minulla oli sitten juhlat tiedossa ,sillä hyvän ystäväni nuorin tytär pääsi ylioppilaaksi.Mukavat juhlat ja ilma oli aivan ihana, aurinko paistoi täydeltä terältä. Ulkona istuessa oli kyllä jo hieman liian kuuma.Juhlissa menikin melkein iltaan asti.Tänään olemme sitten vaan olleet rauhassa kotona, tosin päivälenkillä suuntaamme taas tuonne rantaan.
Viikonlopuksi sain Hannan työpaikalta valtavan määrän eri leikkokukkia.Nyt on lähes kaikki maljakot käytössä ja olen tässä väsäillyt kimppuja aivan urakalla.Harvoin on meikäläisellä tällaista kukkaloistoa kotona.

Rastaan poikanen hautausmaalla


Kallavesj, Kallavesj...

aamu-uinilla
Kevään ylioppilas


1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia ja kallavesj! <3 Lisää kuvauksia odotellessa ;)