31. heinäkuuta 2012

Niitä, näitä

Eilen oli Belalla lääkärireissu. Tyttö on nuoleskellut ahkeraan tassujaan ja huomasin sitten, että se hieman ontuu toista etujalkaansa. Niinpä tassut joutuivat erityistarkasteluun.Anturoiden välistä iho oli hieman rikki ja niinpä soitin eläinlääkäriin jonne pääsimmekin samana päivänä. Lääkäri totesi Belalla lievän ihotulehduksen oikeassa etu- ja takatassussa.Labrakokeissa ei kuitenkaan ilmennyt bakteeri- eikä hiivatulehdusta. Syynä varmaankin sateinen kesä ,uinti ja tassujen nuoleskelu.Ohjeeksi saimme tassujen suihkuttelua 10 min aamun illoin ja fuciderm voidetta kun tassut ovat kuivat.Uimaan ei sitten saa mennä ennenkuin tassut on terveet.Ei olisi kyllä voinut sattua huonompaan aikaan.Eilen oli nimittäin tarkoitus lähteä mökille.No teimme niin että vietiin Clintan mökille siskoni seuralaiseksi ja tultiin tytön kanssa illalla kotiin.Koska päivä oli niin helteinen annoin tytönkin mennä vielä uimaan ,sillä muuten se olisi pitänyt teljetä sisälle.Belaa ei nimittäin pidä vedestä pois mikään.Kaupungissa ulkoilu on helpompaa, kunhan emme vaan mene rantaan. Toivotaan että tassut nyt paranevat ,että päästään ensi viikoksi tytönkin kanssa mökille.
Sitten hieman surullisempia uutisia.Koiraystävämme Sinttu-mummi lennähti reilu viikko sitten sateenkaarisillalle. Mummelilla oli sydänvika eikä lääkitys enää auttanut, joten niin oli aika päästää tyttö lepoon.Sinttu oli Kekun ensimmäisiä koirakavereita ja siellä ne tytöt nyt katselevat poikien, Pojun ja Clintanin touhuja.

Sinttu-mummia lämmöllä muistaen



1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Incan tulehtuneeseen nisään saatiin fuciderm-voidetta. Siihen se auttoi hyvin ja nopeasti ja kun vielä estin nuolemisen, niin nisä parantui hyvin.

Nuo tassujutut on tosi ikäviä. Toivotaan, että hoito auttaa pikaisesti ja pääsette jatkamaan vesileikkejä.

Järvivesi on varmasti lämpimämpää kuin merivesi. Kaksi kertaa olen kastautunut, eikä enempiä aikoja meressä haluta olla. Ei ihme, että Liinu tärisee niin herkästi jokaisella uintireissulla.