30. syyskuuta 2012

Viikonloppu Belan kanssa

Siskoni lähti perjantaina Clintanin kanssa mökille ja me jäimme Belan kanssa tänne Turkuun. Minulla on niin paljon koulutöitä, joten jäimme Belan kanssa tänne.
 Bela kävi viikko sitten perjantaina lääkärissä ja heinäkuussa todettu tassutulehdus oli uusinut. Nyt saimme uudet lääkkeet ja shampoota tassujen pesuun. Tyttö on myös joutunut pitämään 'pönttöä' päässä niin ettei ole vahingossakaan päässyt nuolemaan tassujaan.No viikossa tassut ovat tulleet jo parempaan kuntoon. Toivotaan että tällä kertaa hoito auttaa paremmin. Harmittaa vaan että on ollut niin sateista, sillä tassut pitäisi saada pysymään mahdollisimman kuivina.
Minä olen siis tehnyt kiivaaseen tahtiin koulutöitä viikonlopun aikana. Onneksi Hanna tuli käymään viikonloppuna Turussa, niin Bela sai hieman enemmän huomiota osakseen. Olemme toki käyneet lenkillä ja tänään Bela sai aamulla hieman juosta vapaana ja kyllä tyttö pistelikin selaista vauhtia, juosten sinne tänne. Voi sitä vapauden reimua.Belan kanssa lenkit menevät todella rauhallisesti, sillä tyttö jää välillä katselemaan ympärilleen ja jokainen ruohonkorsi on haisteltava. Emme tehneet aamulla kovinkaan pitkää lenkkiä, mutta aikaa siihen meni yli tunti.
Clintan ja siskoni ovat tulossa illalla kotiin.Saa nähdä millaiset hepulit Bela saa kun isä saapuu kotiin.
Pelargoniat kukkivat vielä näin komeasti



Juoksun välissä täytyy hieman levähtää

Syksyn ruskaa

Aamulenkillä
Syyskeltainen vaahtera

Ei kommentteja: