14. lokakuuta 2012

Matkustelua

Viikko sitten perjantaina matkustimme koirien kanssa pitkästä aikaa kotiin. Viikonloppu meni nopsasti koulutöitä tehden ja Hansulin kanssa jutustellen.Koirulit pääsivät pitkästä aikaa juoksemaan vapaana. Kyllähän nuo sitten päästelivätkin sellaista vauhtia että taas hirvitti. Sunnuntaina Guapo tuli pitkästä aikaa moikkaamaan iskää ja siskolikkaa.Hieman taas poika arasteli isäänsä, eikä oikein lähtenyt Belan kanssa leikkimään. Kiva oli taas nähdä ihanaa Guapo-poikaa.
Maanantaina oli sitten jo palattava Turkuun.Tiistaina alkoi kukkasidontaviikko.Tehtiin kimppuja, surulaitteita ja asetelmia. Huh, huh, vielä olisi paljon opittavaa ennen näyttöä. No huomenna jatketaan harjoituksia.
Lauantaina suuntasin sitten itsekseni Hyvinkäälle erkkariin (Spanieliliiton erikoisnäyttely) katselemaan perrojen kehäkäyttäytymistä ja tapaamaan tuttuja. Guapon omistajatkin tulivat paikalle. Perroja oli kehässä yli 70 ja siihen joukkoon mahtui monenlaista menijää. Tuomarina oli vanhempi nainen Espanjasta. Pääsääntöisesti koirat käyttäytyivät hienosti kehässä, vain yksi koira jäi arvostelematta käytöksensä takia. Paikalla oli myös koirieni sukulaisia omistajineen, joita on aina mukava tavata. Päivä oli todella mukava ja aika meni kuin siivillä koiratuttujen kanssa jutellessa ja kehää seuratessa. Tuli tavattua myös facebookin kautta tutuksi tulleita ihmisiä koirineen.Junassa matkalla takaisin Turkuun väsymys iski ja jo kymmenen aikaan illalla sänky kutsui.Ja kotona koirat ottivat minut vastaan aivan kuin olisin ollut kuukauden pois kotoa :) .
Concurrido koiria kasvattajaluokassa (kuva Risto M.)



Erkkarin ROP ja VSP (kuva Risto M.)


Ei kommentteja: