10. joulukuuta 2012

Bela ja Nero metsässä

Nero tuli pitkästä aikaa moikkaamaan meitä ja Bela pääsi veljen kanssa lähimetsään juoksemaan. Nerolla oli matkan varrella paljon uutta haisteltavaa ,kun taas Bela hyökkäili vähän väliä veljeään kohti.Vaikka sisarukset eivät ole aikoihin nähneet toisiaan yhteinen sävel löytyi heti. Metsässä päästimme koirat vapaaksi ja sitten alkoikin melkoinen takaa-ajo. Bela juoksi edellä ja Nero perässä. Lumisessa metsässä oli varmaan mukavaa juosta sillä takaa-ajo jatkui ja jatkui. Neroa taisi välillä harmittaa kun ei saanut Belaa kiinni, joten poika hieman haukahteli takaa-ajaessaan. Kun suurimmat höyryt oli päästelty meno hieman rauhottui ja välillä maattiin lumihangessa. Nerokin pääsi vaihteeksi  juoksemaan Bela perässään ja koirat menivätkin aika kauaksi meistä ,joten takaisinhan ne oli kutsuttava. Mukava oli katsella sisarusten menoa metsässä. Koska lunta on kuitenkin jo ihan jonkin verran, metsästä palasi kaksi lumista koirulia. Bela täytyi ihan suihkuttaa ,että sain kaikki lumipaakut pois.
Nero on kooltaan Belaa kookkaampi, pidempi selkäinen ja hieman korkeampi. Kasvoiltaan he kyllä ovat samannäköiset , molemmilla samanlaiset mustat merkit.Jos Belalla ei olisi ollut heijastinhuivia kaulassa, ei metsässä olis välttämättä tiennyt kumpi on kumpi.
Cintan pääsi sitten taas viettämään "laatuaikaa" minun kanssa ja poika taisi ottaakin siitä kaiken irti.On varmaan Clintanistakin mukavaa kun saa kaiken huomion itselleen ,eikä tyttö ole mukana riekkumassa.

Nero

Bela
Sisarukset
Nero-veli

Ei kommentteja: