2. joulukuuta 2012

Mätsäriä ja metsälenkkiä

Eilen olin Guapon ja Millan ja porukoiden kanssa Musti ja Mirri areenalla mätsärissä.Paljon oli taas koiria saapunut näyttelyä harjoittelemaan.Milla perrotyttö oli nyt ensimmäistä kertaa näissä karkeloissa ja tyttöä kyllä aluksi kovastikin jännitti.Kun tuli aika mennä kehään toisen koiran kanssa Milla suoriutui ensimmäisestä kehäkäynnistä todella mallikkaasti. Seisoi ensikertalaiseksi hienosti ja antoi tuomarin tutkia ilman mutinoita. Milla sai valkoisen nauhan ja pääsi vielä kokeilemaan kehässä juoksemista isommassa porukassa.Hieno tyttö.
Guapolta kehässä oleminen menee jo rutiinilla ja poika seisoi ja käyttäytyi kaikin puolin hienosti ,kuten aina. No tämä ei kuitenkaan tuomaria miellyttänyt ja Guapo sai vihreän nauhan.Vihreiden kehässä Guapo oli kuitenkin kolmas ja sai pystin ja mutta koiratavaraa palkinnoksi.Siinä se päivä sitten melkein menikin.Noissa näyttelyhommissa aika menee nopeasti.
Tänään vein koirat metsään juoksemaan.Clintanilla on huomenna hieroja ja sen jälkeen ei sitten saa paljon metsässä jos muutenkaan juoksennella. Siellä sitä mentiin taas risukko ryskyen ja voi sitä roskan määrää jonka jouduin koirista poimimaan pois kotiin tultuamme.


Ei kommentteja: