21. huhtikuuta 2013

Rally-toko kisat

Eilen aamulla läksin KPSH:n hallille kisajärjesteltyihin.Kisapaikka täytyi saada valmiiksi ennen tuomarin tuloa ja myös buffetin tarjoilut täytyi saada esille.Kymmenen aikoihin alkoivat ensimmäiset ilmoittautujat tulla paikalle.Kisoihin oli ilmoittautunut 22 osallistujaa, 20 ALO-kisaajaa ja 2 AVO-kisaajaa.Tuomari Minna Hillebrand saapui myös paikalle ja alkoi tekemään kisarataa.Ensimmäinen koirakko starttasi aikataulun mukaan klo 11.Paikalla oli useita ensikertalaisia ja monella olikin perhosia vatsassa ennen omaa suoritusta.Hienoja tuloksia AVO-luokassa saatii, jopa yksi 100 pisteen tulos.Mukava oli seurata koirakoiden menoa radalla.Kaikilla tuntui olevan hauskaa, vaikkei kaikille ihan nappiin mennytkään.Kilpailun kaikki kolme ensimmäistä sijaa meni samalle kilpailijalle ja hänen bortsuilleen.Neljäntenä oli rally-toko ryhmämme ensikertaa kisaava Muusa.Tuomari palkintoja jakaessaan sanoikin ettei nähnyt yhtään huonoa suoritusta, täytyy vaan harjoitella lisää.Tuomari antoi myös jokaiselle henkilökohtaista palautetta ,missä meni hyvin ja missä on parannettavaa.Myös me talkoolaiset saimme hyvää palautetta, kisajärjestelyt menivät hyvin ja paikalla oli ahkeria talkoolaisia. Saa nähdä milloin me Clintsun kanssa uskaltaudutaan kisaamaan :).