17. huhtikuuta 2013

Tokoilua ja kevään edistymistä

Eilen olimme Belan kanssa ensimmäisellä toko tunnilla.Paikalla oli 8 erirotuista koiraa ohjaajineen.Ensin oli vuorossa pujottelu, jossa jokainen koirakko vuorollaan pujotteli toisten koirien ohi mahdollisimman hyvässä kontaktissa.No ei se meiltä ihan kontaktissa onnistunut, kun Belaa jänskätti uudet ihmiset ja niiden liikkeitä piti seurata enemmän kuin minua.Sitten oli vuorossa maahan meno ja sehän Belalta sujuu, tosin Bela valuu välillä maahan kuin ilmat otettaisiin pallosta pois.Siinä meillä onkin tehtävää ,että saadaan maahanmenosta reipas ja nopea. Sitten jokainen sai mennä vuorollaan kouluttaja Pirjon luokse ja hän katsoi miten koira tulee perusasentoon ja myös miten koiran kanssa leikitään. Belan perusasento on hyvä ja leikkikin sujui, onhan sitä tehty ihan pennusta asti ,joten ihme jos ei sujuisi.Kaiken kaikkiaan mukava tunti. Ensi viikolla jatketaan.
Sunnuntaina oli sitten Clintanin rallytoko vuoro.Oltiinkin nyt tuossa KPSH:n omalla hallilla treenaamassa.Siellä oli seinässä peili ,josta olikin hyvä katsoa Clintanin perusasentoa ja seuraamista.Välillä se menee hyvin ja välillä taas katsellaan mihin sattuu.Liekö ollut uuden paikan syy, mutta Clintanilla ei vire noussut niin korkealle kuin normaalisti ja harjoittelu meni paljon paremmin.Koska lauantaina on hallilla rally-tokokisat harjoittelimme kisarataa.Me ei tosin vielä kisoihin osallistuta.Lauantai päivä meneekin sitten hallilla kisoissa.
Kevät on edistynyt huimaavaa vauhtia.Lumet ovat sulaneet ihan silmissä ja Kallavesi lainehtii vettä jään päällä.Olisiko eilen ollut kevään lämpimin päivä, mittarissa oli ainakin +12 ja aurinko paistoi.Tänään sitten heräsimme vesisateeseen ja harmauteen.
Kevään ensimmäiset leskenlehdet


Näin on lumet sulaneet jään päälle.
Oncidium -nystykämmekkä


Enkelipelargonia


Ei kommentteja: