20. marraskuuta 2011

Pikku riiviö

Meille on muuttanut pieni riiviö.Clintan-iskä on välillä ihan kauhuissaan kun tyttö komentaa haukkumalla ja murisemalla ja hyökkäilee kohti.Eilen taisi sitten tulla mitta täytteen kun näykkäsi Belaa ,niin että vinkaisu vain kuului.Siihen loppui tytön komentelut vähäksi aikaa. Huom vähäksi aikaa.Kun Belalla on vauhti päällä on muiden parasta siirtyä sivummalle.Olen ollut hieman ihmeissäni siitä ,että Clintan on aivan lepsu tyttönsä suhteen.Ei enää oikeastaan edes palloaan puolusta.Ruuat ja herkut jättää suosiolla tytölleen ja lähtee vain pois jos Bela tulee samoille apajille.Ja Belahan seuraa isäänsä kaikkialle.Kun tullaan Clintanin kanssa ulkoa on tyttö vastassa häntä heiluen ja yrittää nuoleskella isänsä huulia.On kyllä mielenkiintoista nähdä kun tyttö kasvaa millainen suhde näille muodostuu.
Torstaina meillä sitten kävi Sinttu-mummi kylässä.Bela katseli häntä sohvan alta ,eikä oikein uskaltanut mennä lähelle.Jos Sinttu oli Belan tiellä, tyttö kiersi hänet kaukaa.Sinttua taas ei tyttö kiinnostanut pätkääkään.Viimein Bela lähestyi Sinttua,mutta Sinttu oli sitä mieltä, että pysy vaan kauempana ja siirtyi pois.Vieraita ihmisiä Bela menee hyvin tervehtimään tuolla ulkona.Ensin hieman tarkkailee tilannetta ,mutta sitten menee reippaasti luokse.Ulkona olemme tavanneet myös naapureiden Santtu koiran, jonka luokse Bela meni yllättävän rohkeasti ,mutta mielistellen.Santtua ollaan nähty nyt muutama kerta ja hänet Bela taitaa jo tunnistaa.
Näin se maailma pikku hiljaa avartuu ja uusia kokemuksia saadaan koko ajan lisää.Ensi viikolla Guapo veli tulee käymään.Saa nähdä millaiset riekkumiset pennut saavat aikaan.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa tutulta, ihan voisin itsekin kirjoittaa samat sanat. Leikkisä, energinen ja utelias perrotyttö pyörii täällä meidänkin ilonamme. On niin toisenlainen kuin äitinsä Sarri, joka on aina ollut varovainen ja rauhallinen tarkkailija. Sarri luonnollisesti hyväksyi Aadan heti ja yhä vielä hoivailee. Aada yrittää vieläkin imeä tissiä ja Sarri sallii, vaikkei niistä mitään irtoa. Aluksi hieman pelkäsin, että Sarri alistuu liikaa Aadan hyökkäilyjen suhteen mutta näyttää nyt kärsivällisesti opettavan koirien kieltä tytölleen. On todella mukavaa lukea Bela-siskon ja Clintan-iskän kuulumisia :)