17. marraskuuta 2011

Viikko vierähtänyt

Bela on nyt ollut jo viikon kotona.Kotiutuminen on  ollut helppoa.Tyttö ei ole oikeastaan itkenyt yhtään.Tomera tyttö hän on ja komentaa isäänsä todella topakasti, kun Clintan hyppää sänkyyn tyttöstä pakoon. Välillä taas murisee ja haukahtelee takapuoli pystyssä ja yrittää saada isukkiaan leikkimään.Vielä ei ole Clintan ollut kovin innostunut.Eilen leikittiin tuossa lattialla ja Clintan tuli siihen minun viereen makoilemaan ja kierrähti sitten selälleen ja antoi tyttönsä haistella itseään ja tepastella vatsan päällä.Enää ei kuulu murahteluakaan, kuin silloin jos Bela yrittää ottaa  häneltä palloa.Ruokakuppiaankaan ei mitenkään puolusta, vaan tyttö saa tulla kupille haistelemaan.
Ulkona olemme tutustuneet isoihin autoihin, polkupyöriin, toisiin koiriin jne.Kaikki tämä tuossa turvallisella pihalla, josta on kiva seurata maailman menoa.Terhakkaasti tytöllä on ollut häntä pystyssä.Välillä häntä menee hetkeksi alas jos kuuluu uusi outo ääni, mutta nopeasti se taas nousee pystyyn.Taluttimessa kulkemista ollaan myös harjoiteltu ja nyt se sujuu jo paremmin kuin alussa.Pantakaan ei enää niin kauheasti kiusaa ja taluttimen pureminenkin on jäänyt vähemmälle.Tuolla talomme takapihalla tyttö saa sitten juosta vapaana ja siellä meno on ollutkin  vauhdikasta.Hyvin Bela myös tulee luokse kutsuttaessa ja tepastelee perässäni.
Tänään meitä tulee tervehtimään Sinttu-mummi.Hän on 10 v tipsu ja taisi olla niitä ensimmäisiä Kekun koirakavereita.Mielenkiintoista nähdä miten Bela häneen suhtautuu.



Uusi peti

Isä seuraa tyttönsä puuhia

1 kommentti:

Boleron Leena kirjoitti...

Teillähän koti alkaa näyttää ihan lapsiperheen kodilta, lelut leikittävänä pitkin ja poikin :D Niin sitä pitääkin, touhuta ja levätä aina välillä. Terkkuja syntymäkopin väeltä Belalle ja ihkulle Clintsu isälle. Nähtäisiinpä taas pian!