25. marraskuuta 2011

Viikon tapahtumia

Viikko on mennyt niin vinhaa vauhtia, etten ole kerennyt blogiin kirjoitella.Täytyy myöntää, että kahden koiran taloudessa aika menee koirille, varsinkin kun toinen on vasta pentu, jota täytyy käyttää yhtenään ulkona.No kai tämä tästä.
Tiistaina meitä kävi tapaamassa veli Guapo ja meno oli sen mukaista.Ensin vähän kainosteltiin ja sitten lähti ralli käyntiin.Voi sitä menoa ja meininkiä, välillä oli Bela selällään ja välillä Guapo. Sen riekkumisen jälkeen olikin hyvä ottaa pienet nokoset.Nokosten jälkeen ralli olisi varmaan jatkunut, mutta silloin oli jo Guapon aika lähteä omaan kotiin.Bela oli koko loppu päivän ihan tööt.Hannakin tuli Turusta illalla meidän seuraksi ja siinäkin oli Belalla ihmettelemistä, varsikin kun Clintan oli niin innoissaan Hannan tulosta, että se taisi hieman pelottaa Belaa.Hyvin nopeasti Bela kuitenkin meni Hannaa tervehtimään.
Viikolla oli jo yksi pakkaspäiväkin ja ehdin jo toivoa ,että lunta sataisi.En pidä tällaisesta pimeydestä, lumi toisi edes vähän valoa pimeyteen.Bela on kova syömään ulkona kaikkea mahdollista ja kun tuolla on niin pimeää, en edes aina näe mitä se suuhunsa pistää.Monta kertaa olen jo ottanut yhtä sun toista tytön suusta ja siitäkös Bela tykkää.No tämä tapa varmaan jää iän myötä pois.Kekku oli aikanaan kova kerämään suuhunsa tupakantumppeja ja niitä sai sitten kaivaa pois sen suusta.Toivotaan nyt että tulisi ne pakkaset ja lunta ,niin olisi mukavampi tuolla ulkona olla ,kuin nyt sateessa ja pimeydessä.
Tänään meille on tulossa siskoni vierailulla.Hän on Belan toinen omistaja ja tulee nyt ensi kertaa tyttöä katsomaan.Saa nähdä mitä hän tästä villikosta on mieltä.Tänään taitaa muuten Belalla olla nukkumapäivä.Hyvä näin ,viikko on mennytkin aika pienillä nokosilla, kun tyttö ei ole malttanut Hanna täällä ollessa oikein nukkua.
Clintan ja Bela ovat aamuisin hieman jo leikkineet keskenään ja täytyy sanoa, että Clintan osaa hienosti leikkiä Belan kanssa.Sitten kun iskän mitta tulee täyteen hän ärähtää ja siirtyy sänkyyn makoilemaan.Sinne ei Bela vielä pääse.
Ensi viikolla olisi Guapo taas tulossa leikkimään.Yritään tavata veljeä ainakin kerran viikossa näin alkuun niin saavat sisarukset leikkiä pentuleikkejä.




Guapo veli

Ei kommentteja: