29. maaliskuuta 2012

Jäällä

Olemme tällä viikolla käyneet neljänä päivänä koirien kanssa jäällä.Parina päivänä on ollut aurinkoista ja jäällä on ollut muitakin ihmisiä pilkillä ja hiihtämässä.Emme ole sen kummemmin lähteneet jäällä kävelemään, vaan olen laskenut koirat irti ja ne ovat saaneet juosta toistensa perässä. Ja niin ovat tosiaan juosseet.Isä edellä ja tyttö perässä.Kyllä on tytölläkin vauhtia, sillä pysyy helposti isänsä perässä, hyvä jos ei ole jo nopeampi.Minä olen itse seisoskellut lähellä rantaa, sillä jotenkin ei enää viitsi lähteä kovin kauas rannasta kun ei tiedä missä kunnossa jäät enää ovat.Onhan tuolla kyllä vielä autojakin ajellut, ettei ne ihan hirveän huonossa kunnossa vielä taida olla. Kotiin tuktaessa Bela on ollut aivan poikki ja tyttö on maannut sohvalla reporankana. Lupasivat että sää hieman kylmenee, joten pääsemme varmaan vielä loppuviikostakin nauttimaan jäällä juoksemisesta.








2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Oho! Onpa teillä paljon lunta vielä, meillä jo kesäkelit, eikä jäälle ole asiaa, jos sitä jossain on. Nokkosperhosen bongasin Paraisilla toissapäivänä :)

Mukavia talvipäiviä sinne!

Clintan kirjoitti...

Joo, lunta riittää vielä pitkäksi aikaa.Aaamullakin oli -6 astetta pakkasta ja koiruudet saivat nauttia heti aamusta jäällä juoksemisesta, on tuo ranta niin lähellä.Sunnuntaina tulemme pariksi päiväksi Turkuun.Siellä ei sitten varmaan juoksemaan pääsekään kun majoitumme niiksi päiviksi keskustaan.