2. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa

Minun ja Belan viikon Kuopion reissu piteni kahdeksi viikoksi.Lauantaina minulle nousi kova kuume ja näin ollen en voinut sunnuntaina lähteä Turkuun.Koko viikko on sitten mennytkin sairastaessa ja vasta eilen alkoi olo parantua. Bela on ollut hieman ihmeissään kun olen makoillut sängyssä päivät pitkät.Onneksi naapurimme käytti Belaa ulkona kun oloni oli huonoimmillaan.Pienillä lenkeillä olen kyllä Belan kanssa käynyt ja Guapo-veli on myös käynyt Belan leikittämässä.Nämä kaksi ne jaksavat riekkua monta tuntia kerrallaan ja kun viimeksi menin avaamaan ovea Guapon tullessa, poika tuli ovesta sisään sellaista vauhtia etten heti edes tajunnut mikä ohitseni sujahti.Kova oli kiire siskon luokse.Luulenpa että näistä kahdesta tulee elinikäiset ystävät.
Tänään oli kaunis aurinkoinen ja keväinen päivä ja menimme Belan kanssa tuonne rantaan.Jäälle ei kyllä valitettavasti ole menemistä, siellä on niin paljon lunta ja nyt kun on taas suojasää siellä näkyy olevan myös vettä. No Bela sai kuitenkin juosta rannassa vapaana ja kovaa kyytiä tyttö menikin.Ihanaa kun kevät tekee  taas tuloaan ja aurinkokin jo lämmittää.
Huomenna olemme lähdössä taas Turkuun.Clintan on nyt joutunut olemaan siskoni luona kaksi viikkoa.Poikaa onkin jo ikävä, mutta huomennapa sitten taas nähdään.Seuraavan kerran tulenkin kotiin Clintanin kanssa ja Bela jää vuorostaan Turkuun.



Ei kommentteja: