6. marraskuuta 2012

Opiskelut opiskeltu

Sunnuntaina-iltana läksin junalla kohti Turkua ja koirat jäivät kotiin Hansulin hoiviin.Maanantaina oli vihon viimeinen tentti ja nyt on sitten kaikki näytöt ja tentit tehty. 22.11. torstaina on sitten päätöstilaisuus joten menemme vielä kerran käymään opiskelujen takia Turussa. Niin mennä hurahti kaksi ja puoli vuotta. Syksy on ollut kyllä kiireinen emmekä ole juuri kotona käyneet, siksi tuntuu mukavalta kun saamme asettua omaan kotiin.
Tänään Guapo veli tuli vieraisille ja Bela pääsi veljen kanssa metsään juoksemaan.Siinä se risukko ryskyi kun koirat painelivat menemään, Bela edellä ja Guapo perässä. Ulkona satoi räntää joten koirat olivat lenkin päätteeksi läpimärkiä. Guapoa alkoikin hieman paleltaa ,joten tulimme sitten kipin kapin takaisin kotiin.Iskä Clintan ei nyt päässyt pentujensa kanssa ulos, mutta poika ei varmaan ole yhtään pahoillaan asiasta, kun pääsee pitkästä aikaa kahdestaan minun kanssa metsälenkille :)

Sidonnan näytössä tekemäni asetelma

Näytössä tekemäni kimppu

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

No onnea oikein paljon valmistumisesta! Hienoja sidontoja olet tehnyt.

Varmaan tuntuu kivalta, kun saa olla kotona, eikä tarvitse reissata enää.

Se on koiralle aina laatuaikaa, kun saa emännän kokonaan itselleen. Kovin harvoin vaan tulee minunkin ulkoilutettua koiria erikseen.