7. tammikuuta 2012

Belan turkki lähti

Tänään trimmasin Belan turkin ensi kertaa.Naapuri oli auttamassa, kun ei ollut tietoa miten Bela suhtautuu moiseen asiaan.Aloitin selästä, joka on helpoin paikka aloittaa. Kun lähestyttiin naamaa ja kuonoa, tyttö alkoi rimpuilla.Mustaa turkkia on todella hankala leikata kun ei oikein näe mitä leikkaa ja tietysti Belalla juuri kasvot ovat mustat.No saatiinhan se naamakin sitten leikattua.Saksilla täytyy vielä hieman siistiä korvan lehdet ja hieman kuonoakin.Aika helposti turkki saatiin kuitenkin kaiken kaikkiaan leikattua ja pentuturkin alta paljastui honkkeli tyttönen.Saa nähdä miten käy kun mennään ulos lyhyessä turkissa kun ulkona on pakkasta.Onneksi meillä on hyvä mantteli ,joka laitetaan päälle ulos mentäessä. Kuvissa tyttö näyttää hassun isolta.
Pörröturkki


Laiheliini


Pitkäkoipi

2 kommenttia:

Boleron Leena kirjoitti...

Jopas sieltä tukan alta on kuoriutunut kaunokainen, Belleza on nimensä mukainen:) Jalkoja näköjään riittää, ne on kasvaneet vauhdilla kun on pitänyt iskän perässä porhaltaa. Toivomme lauhoja kelejä ettei tule kovin vilu ulkosalla.

Clintan kirjoitti...

No kuvassa nuo jalat tosiaan näyttävät pitkille,muttei ne ihan kyllä noin pitkät ole.Bela on hyvin sopusointuisen näköinen kropaltaan.Tulee isäänsä, eikä ole kovin pitkäselkäinen.Korvat on kuin Dumbolla :)