26. tammikuuta 2012

Sosiaalistamista, trimmausta ja leikkiä

Maanantaina menimme Bela kanssa käymään ystäväni vaate-boutiquessa.Bela katseli siellä ihmeissään isoja peilejä. joista katseli itseään.Muutenkin liike piti tutkia tarkasti ja katsella suurista näyteikkunoista ohikulkevia ihmisiä.Ennen kotiin tuloa kävimme katselemassa toria ja tulimme bussilla kotiin.Bussinkuljettajan täytyi oikein silittää Belaa kun kannoin tytön bussiin, näin säästyimme koiramaksulta.Bussissa tyttö istui sylissäni ja katseli ikkunasta ohikiitäviä maisemia.
Tiistaina alkoi naapurissamme remontti, jossa piikattiin wc:n lattiaa auki.Voi sitä melua, ei kuullut edes omia ajatuksiaan.Koirat ensin hieman hätkähtivät ääntä, mutta pian eivät enää kiinnittäneet poraamiseen juurikaan mitään huomiota, vaan kävivät nukkumaan.Onneksi nyt on ollut kaksi päivää hiljaista, saa nähdä milloin meteli alkaa uudelleen.
Eilen kävi Nero veli trimmauksessa.Hienosti antoi poika turkkinsa leikata.Hieman kyllä taisi uusi asia jännittää ,sillä häntä pysyi koko ajan visusti jalkojen välissä.Loppu puolella alkoi leikkaus ilmeisesti jo muutenkin väsyttää, sillä poika alkoi hieman piippaamaan.Alle tunnissa homma oli sitten ohi ja karvojen alta paljastui hieno perropoika.Nero on Belaa hieman isompi ja pidempi selkäinen.
Tänään oli sitten Bela ja Guapon leikkitunti.Voi sitä ärinää ja painia.Belaa piti välillä jo hieman komentaa ,kun piti sellaista meteliä, eikä jättänyt veljeä rauhaan ,vaikka Guapo oli jo ihan poikki pitkässä turkissaan.Guapon turkki ajetaan alas vasta neljän viikon päästä kun tulemme taas käymään kotona.Nyt tuleekin hieman taukoa sisarusten riekkumiseen, mutta sitten sitä ollaankin varmaan taas intoa piukassa kun  nähdään seuraavan kerran.
Nero veli uudessa turkissaan


Kuusenmaistajaiset


Täältä tullaan juoksujalkaa




4 kommenttia:

Boleron Leena kirjoitti...

Hienon pojan oletkin saanut tukan alka paljastettua. Kiitos siitä! Toivon teille mukavaa Turku "lomaa". Toivottavasti siellä on edes jonkinlainen talvi teitä odottamassa. Rapsuja koiruuksilla!

Tuija kirjoitti...

Tiedoksi, että Turussa on ihan kiva talvi kuraisen ja pitkän syksyn jälkeen :)

Onko teillä joku bussimaksu koirille? Turussa, eikä ympäristökunnissa ole. Tampereella ajelimme bussilla ilman koiramaksua, eikä kaukoliikennekään ottanut meiltä maksua. Mutta taitaa olla paikkakuntakohtaista.

Clintan kirjoitti...

Kyllä täällä täytyy koirista maksaa bussimaksu ,joka on 1,60€.Jotkut kuskit ei kyllä ota maksua, mutta syytä on kyllä varata rahaa mukaan.Tällaista se on täällä syrjäseuduilla :).

Tuija kirjoitti...

Oho! Onpa kallista koiran kanssa matkustaminen :( Täällä kai ajatellaan niin, että liikenne on sujuvampaa, kun kuskien ei tarvi koiria erikseen rahastaa, useilla matkustajilla kun on kausi- ym. kortteja.