13. tammikuuta 2013

Guapo Kajaanin kansainvälisessä näyttelyssä

Guapo aloitti vuoden 2013 näyttelyt Kajaanissa todella hienosti.Tuloksena Jun ERI, Juk1 SA, ROP juniori.Poika pääsi vielä isoon kehään kilpaileman koko kisan parhaasta juniorista, mutta sieltä ei sitten enää palkintoja tippunut. Guapon emäntä kertoi , että oli hienoa päästä isoon kehään näytille. Ja sattuipa näyttelyssä hieman ikäviäkin asioista. Guapo oli emäntänsä kanssa ollut rauhassa kävelyllä näyttelyalueella, kun jostain kehän reunalta oli iso koira ( en muista rotua) hyökännyt kohti Guapoa. Siinä rytäkässä Guapon emäntä oli kaatunut niin että housut olivat revennet ,jalka loukkantunut ja vaatteet likaantuneet. Onneksi emäntä oli päästänyt Guapon irti niin ettei pojalle käynyt kuinkaan.Olihan se tietysti hädissään tullut sitten katsomaan maassa makaavaa emäntäänsä. No tästä koirasta on tehty ilmoitus agressiivisesta käytöksestä. Tämä koira oli jo aiemmin aiheuttanut häiriötä kentän laidalla. Luulisi että näyttelyyn tuotavat koirat osaisivat edes joten kuten käyttäytyä tai että ne olisivat omistajansa hallinnassa, mutta eipä näin näytä olevan. Ihmettelen suuresti että kukaan viitsii tuoda tuollaisen koiran näyttelyyn. Toivotaan nyt ettei tästä kaikesta jäänyt Guapolle mitään ikäviä muistoja. Tämä tapahtuma oli sitten ollutkin sen päivän puheenaihe näissä näyttelyissä.
Ensi viikonloppuna Guapo lähtee sitten Ilomantsiin ryhmänäyttelyyn ,jonne pitäisi olla tulossa myös Clintanin toinen poika Vili.

Guapon arvostelu:

TUOMARI RICKY LOCH-ROMANS, HOLLANTI

Kaunis tyyppi ja koko.
Tyypilliset mittasuhteet 8:9 ja 2:3 päässä.
Ihastuttava ilme.
Miellyttävät tummat silmät.
Hyvä ylälinja.
Hyvät kulmaukset.
Hyvä hännän asento.
Turkki on hiukan pehmeä.
Liikkuu kevyesti ja hyvällä voimalla.
Viehättävä luonne.



2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Guapo on iki ihanuus <3 nami ;)

Tuija kirjoitti...

No huhhuijaa, onpa ollut dramatiikkaa näyttelyssä!! Toivottavasti jotain seuraamauksia tulee tuommoiselle koiranomistajlle.

Ja onnea hienosta jälkikasvun menestyksestä :)