17. tammikuuta 2013

Rallytokoa ja koiratanssia

Ollaan Clintsun kanssa käyty nyt kaksi kertaa rallytokoharkoissa.Sunnuntaina Clintan jaksoi jo hyvin tehdä liikkeitä ilman hyppimistä ja huutoa.Syynä oli varmaan se että kävimme hieman jäällä ja hangessa juoksemassa ennen hallille menoa, näin on saatu hieman liikaa energisyyttä pois. Olemme tehneet jo pientä rataakin ,eikä vaan pelkkiä yksittäisiä liikkeitä.
Maanantaina oli sitten ensimmäinen koiratanssi harjoitus. Mukavaa oli. Clintan teki vanhoja jo opittuja temppuja ja harjoittelimme myös uusia. Jokainen sai sitten tunnin päätteeksi näyttää mitä osaa. Meidän vuoro oli viimeisenä ja Clintsua taisi odottaminen harmittaa, sillä alku meni taas huutaessa ja hyppiessä ylös alas.No saatiin sentään muille näytettyä että osataan mekin temppuja tehdä.Kouluttajan kommentti  oli että Clintan on tyypillinen perro :).Viimeisellä tunnilla olisi sitten tarkoitus esittää noin 1min mittainen koiratanssiesitys musiikin kanssa, niin että kovasti on töitä tehtävä myös kotona.
Ulkona on taas melkein -19 pakkasta joten ulkolenkit jäävät normaalia lyhyemmiksi. Koirat kyllä tykkäävät olla ulkona pakkasesta huolimatta ,mutta itsellä tahtoo naama ja sormet jäätyä, joten kovin pitkään en tuolla ulkosalla viihdy.
Huomenna mennään Belan kanssa tuohutokoon.Onkin mielenkiintoista nähdä miten Bela suhtautuu uuteen halliin, ihmisiin ja koiriin.

Kouluttajamme Minna koiransa Maisan kanssa näyttää mallia

Ei kommentteja: