20. tammikuuta 2013

Kyläilyä ja muita tapahtumia

Eilen meillä oli kyläilypäivä.Koirat pääsivät ensimmäistä kertaa käymään Hannan uudessa asunnossa. Kylläpä siellä olikin haisteltavaa ja vartioitavaa.Aina kun joku liikkui käytävässä, piti Clintanin siitä ilmoittaa haukahtamalla.Kotona ei tällaista haukahtelua esiinny.Bela tietysti reagoi myös iskänsä ilmoitteluun, mutta pysyi kuitenkin hiljaa. Ovelle päin piti kyllä hievahtamatta katsoa, josko sieltä joku kuitenkin tulisi sisälle.
Kotiin tultuamme suuntasimme sitten naapuriin.Minun ei paljon tarvinnut koiria käskeä minne mennään ,kun molemmat heti oven aukaistuani kipittivät yläkertaan. Bela menee aina aivan sekaisin naapurin nähdessään, ei meinaa karvoissaan pysyä.Naapurin on nuoltava päästä varpaisiin. Kyllä saivat koirat taas leikkiä melkein uupumiseen asti.
Perjantaina oli sitten Belan ensimmäinen touhutokovuoro.Se menikin ihan hienosti. Vieraita ihmisisä ja koiria piti tietysti tarkkaan seurata, mutta monta liikettä Bela teki tosi hienosti. Paikalla olokin meni hyvin, mitä nyt piti ottaa esimerkkiä naapuri koirasta ja lähteä minua kohti ennen aikojaan. Mutta kyllä tyttö hyvin paikallakin pysyi. Teimme myös lautaharjoituksia, ohituksia, maahanmenoa,kujaa myöten kävelyä ym.Bela jaksoi tehdä kaikkea koko tunnin yhtään kyllästymättä, välillä pidimme tietysti taukoja.Kotiläksyksi saimme opetella naksutinta ja käsikosketusta. Nyt kun Bela on jo kerran uudessa hallissa käynyt, luulen että ensi perjantaina tyttö on jo hieman rennommin, eikä koko ajan tarvitse muiden tekemisisä niin tarkkaan seurata.
Tänään oli Ilomantsissa ryhmänäyttely. Clintanin poikia oli kehässä kaksin kappalein. Guapo sai EH:n ja oli juk3 ja Vili sai myös EH:n ja oli juk4.Niinpä olivat veljekset ihan peräkkäin tuloslistalla :).

Hienot on maisemat.

Sänky on hyvä paikka levätä.

Ei kommentteja: